ZAMIENNIK BIAŁKA JAJ W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO (2 x 10 g) 20 g - BIOVEGAN

4,16 zł

(208,00 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
białko z grochu*, skrobia kukurydziana*, skrobia ziemniaczana*, inulina*, substancja zagęszczająca: guma guar*; białko z bobu*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wegański zamiennik białka JAJA jest odporny na pieczenie.
Idealnie nadaje się do makaroników, nussecken, biszkoptów, bez i innych wypieków. Również do deserów takich jak: B.Mousse au Chocolat lub nawet majonezu.
1 torebka (10 g) zastępuje 2 białka jaja.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do 1 torebki zamiennika białka JAJA dodać 75 ml wody i ubijać przez 5 minut, aż masa będzie sztywna.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 182 kJ/43 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 4,3 g
w tym cukry: <0,5 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 4,8 g
Sól: 0,15 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła.
BP41654
90 Przedmioty

Opis

CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
BIOVEGAN GMBH. BIOVEGAN ALLEE 1. 56579 BONEFELD
producent
BIOVEGAN (dodatki do wypieków. drożdże)
ZZZWYPRZEDAZ
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
11.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
0.20
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
8.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
BIOVEGAN GMBH, BIOVEGAN ALLEE 1, 56579 BONEFELD
BIOVEGAN GMBH. BIOVEGAN ALLEE 1. 56579 BONEFELD
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
120
Kraj pochodzenia
Niemcy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
20
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password