SUBSTYTUT JAJ W PROSZKU BEZGLUTENOWY BIO 20 g - BIO VEGAN

6,35 zł

(317,50 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, mąka kukurydziana*, białko lnu*, białko słonecznika* (*składniki ekologiczne).

OPIS
Opakowanie odpowiada 4 jajom.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1349 kJ/324 kcal;
Tłuszcz: 8,4 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g;
Węglowodany: 14 g;
w tym cukry: 6,6 g;
Błonnik: 37 g;
Białko: 30 g;
Sól: 0,04 g

SPOSÓB UŻYCIA
łyżeczka proszku (5 g) i 50 ml wody gazowanej zastępuje jedno całe jajko. Nie nadaje się do przygotowania jajecznicy lub jajka sadzonego.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.



BP15707
498 Przedmioty

Opis

producent
BIOVEGAN (agaranta. drożdże)
BIOVEGAN (dodatki do wypieków. drożdże)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
11.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
0.80
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
8.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
120
Kraj pochodzenia
Niemcy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
20
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
BIOVEGAN GMBH. BIOVEGAN ALLEE 1. 56579 BONEFELD
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password