SKŁADNIKI
przecier z mango* (75%), syrop z agawy* (21%), substancja żelująca: pektyna jabłkowa, sok cytrynowy*, substancja wiążąca: cytryniany wapnia (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wyśmienita konfitura z owoców mango, słodzona syropem z agawy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 523 kJ/ 124 kcal
Tłuszcz - 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - < 0,5 g
Węglowodany - 27,1 g
w tym cukry - 26,5 g
Błonnik - 2,0 g
Białko - 0,7 g
Sól - 0,06 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
BP1621
212 Przedmioty
Opis
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 11.50
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.50
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- -
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 60
- Kraj pochodzenia
- Niemcy
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 250
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- -
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH. HOERNECKESTRASSE 39. 28217 BREMEN
- producent
- ALLOS (musy. miody. musli. batony. syropy z agawy)
ALLOS (musy. musli. batony. syropy z agawy)
ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.