KOMBUCHA Z KURKUMĄ I IMBIREM BEZGLUTENOWA BIO 330 ml - VIGO

8,27 zł

(25,06 zł / l)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
filtrowana woda, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, fruktoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombuchy), nierafinowany cukier trzcinowy*, kurkuma*, dwutlenek węgla, imbir*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Kombucha ta łączy w sobie intensywność kurkumy z peruwiańskiej prowincji Chanchamayo z aromatycznym imbirem i pieprzem.
Skomponowany z najlepszych produktów, napój warzymy w niewielkich partiach zachowując jego rzemieślniczy charakter. Delikatnie musująca.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 83 kJ/19 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 4,5 g
w tym cukry - 4,3 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g

UWAGA
Nie zawiera alkoholu. Pić schłodzone.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt nie wymaga przechowywania w lodówce. Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.
BP23838
1600 Przedmioty

Opis

WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
Ekologiczna Przetwórnia Mikołaj Bator Sp.J
producent
VIGO YOKO (kombucha)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
12.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
7.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
7.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
Ekologiczna Przetwórnia Mikołaj Bator Sp.J
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
60
90
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password