SKŁADNIKI
Majeranek* 100% (certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Majeranek dodaje się głównie do kiełbas, tłustych mięs, pieczeni wieprzowej, baraniej, jagnięcej. Nadaje się wspaniale do przygotowywania zup jarzynowych, pomidorowych, RYB, pasztetów i omletów.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Majeranek* 100% (certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Majeranek dodaje się głównie do kiełbas, tłustych mięs, pieczeni wieprzowej, baraniej, jagnięcej. Nadaje się wspaniale do przygotowywania zup jarzynowych, pomidorowych, RYB, pasztetów i omletów.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP9290
23 Przedmioty
Opis
- Masa netto (g)
- 500
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Egipt
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY. KORYCINY 73. 17-315 GRODZISK
- producent
- HORECA - pozostałe
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 9.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 25.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 34.00
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Egipt
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 120
- Kraj pochodzenia
- Polska
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.