PULPA POMIDOROWA Z BAZYLIĄ BIO 500 g - ALCE NERO

14,51 zł

(29,02 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
pomidory pokrojone w kostkę* (95%), koncentrat pomidorowy*, bazylia* (1%), sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów, z dodatkiem bazylii. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna -139kJ / 33 kcal
Tłuszcz - 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 4,4 g
w tym cukry - 4,0 g
Błonnik - 1,3 g
Białko - 2,5 g
Sól - 0,5 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.

BP2781
200 Przedmioty

Opis

Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
7.20
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
7.20
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
90
360
Kraj pochodzenia
Włochy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
500
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
ALCE NERO S.P.A. VIA PALAZZETTI 5C. 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
producent
ALCE NERO (włoskie produkty)
ALCE NERO S.p.A
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
16.10
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password