SOS POMIDOROWY Z WARZYWAMI (VERDURE) BIO 350 g - ALCE NERO

17,48 zł

(49,94 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
pomidory* (52%) (przecier pomidorowy*, pulpa pomidorowa*, pasta pomidorowa*), cukinia* (13%), woda, bakłażan* (9%), marchew* (4%), cebula* (3%), oliwa z oliwek extra virgin* (3%), seler* (2%), cukier trzcinowy*, sól, bazylia* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny sos pomidorowy Verdure z dodatkiem klasycznych warzyw, takich jak: marchew, cebula, seler. Sos Verdura jest potrawą gotową do spożycia. Wystarczy go jedynie podgrzać i dodać do makaronu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 260 kJ / 62 kcal
Tłuszcz - 3,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany -  6,0 g
w tym cukry - 5,4 g
Błonnik - 2,1 g
Białko - 1,4 g
Sól - 1,1 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.

BP3018
547 Przedmioty

Opis

Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
7.10
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
7.10
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
120
180
270
360
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
ALCE NERO S.P.A. VIA PALAZZETTI 5C. 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Orientacyjny termin przydatności
06.10.2026
08.11.2026
09.05.2028
Kraj pochodzenia
Włochy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Masa netto (g)
350
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
-
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
ALCE NERO S.P.A. VIA PALAZZETTI 5C. 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
producent
ALCE NERO (włoskie produkty)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
12.00

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password