SKŁADNIKI
filety z makreli 75 %, pomidor* 12 %, oliwa z oliwek extra virgin* 7 %, cebula*, papryka*, czosnek*, sól morska (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 24 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.
OPIS
Produkt sterylizowany. Makrela atlantycka (Scomber scombrus) złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VIII.c), podobszar połowu: Zatoka Biskajska.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO ODSĄCZENIU
Energia: 944 kJ/222 kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy nasycone: 4,4 g
jednonienasycone: 6,8 g
wielonienasycone: 3,3 g
Węglowodany: < 2,0 g
w tym cukry: < 1,0 g
Błonnik: < 1,0 g
Białko: 17,2 g
Sól: 0,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym poje-mniku i spożyć w ciągu 3 dni.
Opis
- Masa netto (g)
- 120
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Hiszpania
- Producent - nazwa i adres
- ANTONIO PÉREZ LAFUENTE. S.A. . C/ XUNQUEIRA 3. 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA)
- producent
- PAN DO MAR (rybołówstwo zrównoważone)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 3.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 11.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.00
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Hiszpania
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 360
- Kraj pochodzenia
- Hiszpania
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Certyfikaty inne
- Zrównoważone rybołóstwo
Zrównoważone rybołówstwo