MAKRELA FILETY W BIO SOSIE POMIDOROWYM 120 g (90 g) - PAN DO MAR
(144,92 zł / kg)
SKŁADNIKI
filety z makreli 75 %, pomidor* 14 %, oliwa z oliwek extra virgin* 6 %, cebula*, czosnek*, sól morska (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 24 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.
OPIS
Filety z makreli (atlantyckiej i kolias) w sosie pomidorowym. Produkt sterylizowany. Makrela atlantycka (Scomber scombrus)/makrela kolias (Scomber colias) złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VIII.c), podobszar połowu: Zatoka Biskajska.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO ODSĄCZENIU
Energia: 724 kJ/174 kcal
Tłuszcz: 10,6 g
w tym kwasy nasycone: 2,3 g
jednonienasycone: 4,1 g
wielonienasycone: 3,4 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: < 1,0 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 16,6 g
Sól: 0,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni
Opis
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Certyfikaty inne
- Zrównoważone rybołóstwo
Zrównoważone rybołówstwo - Masa netto (g)
- 120
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Hiszpania
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- ANTONIO PÉREZ LAFUENTE. S.A. . C/ XUNQUEIRA 3. 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA)
- producent
- PAN DO MAR (rybołówstwo zrównoważone)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 3.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 11.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.00
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Hiszpania
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- ANTONIO PÉREZ LAFUENTE, S.A. , C/ XUNQUEIRA 3, 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA)
ANTONIO PÉREZ LAFUENTE. S.A. . C/ XUNQUEIRA 3. 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA) - Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 180
- Kraj pochodzenia
- Hiszpania