KAŁAMARNICA HUMBOLDTA W BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g (90 g) - PAN DO MAR
19,76 zł
(164,67 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
kałamarnica gotowana na parze 75 %, ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 24 %, sól morska. 24 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych
OPIS
Produkt sterylizowany. Kałamarnica Humboldta (Dosidicus gigas) złowiona w południowo-wschodniej części Oceanu Spokojnego (FAO 87.I.13).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO ODSĄCZENIU
Energia: 1296 kJ/312 kcal
Tłuszcz: 24,8 g
w tym kwasy nasycone: 4,8 g
jednonienasycone: 15 g
wielonienasycone: 3,7 g
Węglowodany: < 2,0 g
w tym cukry: < 1,0 g
Błonnik: < 1,0 g
Białko: 21,6 g
Sól: 0,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni
BP5721
255 Przedmioty
Opis
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.00
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- -
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- ANTONIO PÉREZ LAFUENTE, S.A. , C/ XUNQUEIRA 3, 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA)
ANTONIO PÉREZ LAFUENTE. S.A. . C/ XUNQUEIRA 3. 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA) - Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 360
- Kraj pochodzenia
- Hiszpania
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Certyfikaty inne
- Zrównoważone rybołóstwo
Zrównoważone rybołówstwo - Masa netto (g)
- 120
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- -
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- ANTONIO PÉREZ LAFUENTE. S.A. . C/ XUNQUEIRA 3. 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA)
- producent
- PAN DO MAR (rybołówstwo zrównoważone)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 3.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 11.00
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.