PASTA Z TUŃCZYKA I BIO OLIWKAMI BEZGLUTENOWA 125 g (SŁOIK) - PAN DO MAR
(122,32 zł / kg)
SKŁADNIKI
kawałki tuńczyka 52 %, oliwki* 20 %, oliwa z oliwek extra virgin* 12 %, pasta ziemniaczana* 9 %, cebula* 4 %, czosnek*, sól morska (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 47 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych
OPIS
Pasztet z tuńczyka (bonito, żółtopłetwego, wielkookiego, białego). Produkt sterylizowany. Katsuwonus pelamis (tuńczyk bonito), Thunnus albacares (tuńczyk żółtopłetwy),Thunnus obesus (tuńczyk wielkooki), Thunnus alalunga (Tuńczyk biały) złowione w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.X.a.2) i środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2-III.12).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO ODSĄCZENIU
Energia: 667 kJ/157 kcal
Tłuszcz: 9,8 g
w tym kwasy nasycone: 1,9 g
jednonienasycone: 5,8 g
wielonienasycone: 1,6 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: < 1,0 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 13,3 g
Sól: 1,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni.
Opis
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.00
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- ANTONIO PÉREZ LAFUENTE, S.A. , C/ XUNQUEIRA 3, 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA)
ANTONIO PÉREZ LAFUENTE. S.A. . C/ XUNQUEIRA 3. 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA) - Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 360
- Kraj pochodzenia
- Hiszpania
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Certyfikaty inne
- Zrównoważone rybołóstwo
Zrównoważone rybołówstwo - Masa netto (g)
- 125
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- ANTONIO PÉREZ LAFUENTE. S.A. . C/ XUNQUEIRA 3. 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA)
- producent
- PAN DO MAR (rybołówstwo zrównoważone)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.00