SARDYNKI EUROPEJSKIE W BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 190 g (133 g) (SŁOIK) - EMPERATRIZ
25,48 zł
(134,11 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
SARDYNKI (Sardina Pilchardus), oliwa z oliwek ekstra virgin*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Opakowanie zawiera 5-6 sardynek. Produkt sterylizowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1368 kJ/330 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g
Węglowodany: < 0,5 g
w tym cukry: < 0,5 g
Błonnik: 0 g
Białko: 18 g
Sól: 0,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.
SARDYNKI (Sardina Pilchardus), oliwa z oliwek ekstra virgin*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Opakowanie zawiera 5-6 sardynek. Produkt sterylizowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1368 kJ/330 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g
Węglowodany: < 0,5 g
w tym cukry: < 0,5 g
Błonnik: 0 g
Białko: 18 g
Sól: 0,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.
BP19348
1150 Przedmioty
Opis
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 360
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- ALBERTO DE MIGUEL S.A, CTRA LR - 115 KM - 35, 26560 AUTOL LA RIOJA, HISZPANIA
ALBERTO DE MIGUEL S.A. CTRA LR - 115 KM - 35. 26560 AUTOL LA RIOJA. HISZPANIA - Kraj pochodzenia
- Hiszpania
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 190
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Hiszpania
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- ALBERTO DE MIGUEL S.A. CTRA LR - 115 KM - 35. 26560 AUTOL LA RIOJA. HISZPANIA
- producent
- EMPERATRIZ (tuńczyk, sardynki, makrela)
EMPERATRIZ (tuńczyk. sardynki)
EMPERATRIZ (tuńczyk. sardynki. makrela) - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 9.20
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.50
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Hiszpania
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.