SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO kozie*, kozieradka* (2,7 %), sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Harmonijne połączenie maślanego smaku z delikatną nutą orzechową. Pasuje do pieczywa, miodu, konfitur i dżemów oraz lekkich białych win i jasnych piw.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1662 kJ/397 kcal
Tłuszcz - 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 21 g
Węglowodany - <0,5 g
w tym cukry - <0,5 g
Białko - 24 g
Sól - 2,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C
pasteryzowane MLEKO kozie*, kozieradka* (2,7 %), sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Harmonijne połączenie maślanego smaku z delikatną nutą orzechową. Pasuje do pieczywa, miodu, konfitur i dżemów oraz lekkich białych win i jasnych piw.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1662 kJ/397 kcal
Tłuszcz - 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 21 g
Węglowodany - <0,5 g
w tym cukry - <0,5 g
Białko - 24 g
Sól - 2,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C
BP40602
13 Przedmioty
Opis
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 30
- Kraj pochodzenia
- Holandia
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 1000
- Produkt chłodniczy
- tak
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- Kaasmakerij Henri Willig B.V. Venus 18. 8448 GW. Heerenveen
- producent
- HOOIDAMMER (sery dojrzewające)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 9.80
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 13.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 26.00
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.