MĄKA KUKURYDZIANO - GRYCZANA DO POLENTY BEZGLUTENOWA BIO 500 g - PASTA NATURA

10,58 zł

(21,16 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
90 % mąka z żółtej kukurydzy*, 10 % mąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Doprowadzić do wrzenia 1 litr wody i sól. Wsypać 250 g mąki, mieszać około 3 minut. Zwiększyć czas gotowania, aby uzyskać bardziej spójną polentę i zdjąć z ognia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1419 kJ / 334 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 75 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 5,2 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

BP42022
111 Przedmioty

Opis

CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
PASTA NATURA SRL
producent
PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
30.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
9.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
PASTA NATURA SRL
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
180
Kraj pochodzenia
Włochy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
500
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password