MĄKA Z ŻOŁĘDZI BEZGLUTENOWA BIO 500 g - DARY NATURY

13,99 zł

(27,98 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
żołędzie* (100%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Mąkę żołędziową można wykorzystywać jako uszlachetniający dodatek do mąki zbożowej w proporcji 2/3 mąki zbożowej i 1/3 mąki żołędziowej i wypiekać chleb, bułki, ciasteczka oraz inne wyroby.
Można ją wykorzystać także do wszystkich dań gdzie normalnie dodaje się mąkę zbożową np. jako dodatek do makaronu, omletów z jaj, placków ziemniaczanych (dodając do 2/3 tartych ziemniaków 1/3 mąki z żołędzi).

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

BP7684
261 Przedmioty

Opis

BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
500
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY. KORYCINY 73. 17-315 GRODZISK
producent
DARY NATURY - inne BIO
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
21.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
6.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
9.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY, KORYCINY 73, 17-315 GRODZISK
MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY. KORYCINY 73. 17-315 GRODZISK
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
120
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password