MĄKA Z SORGO BEZGLUTENOWA BIO 450 g - PROBIO

9,15 zł

(20,34 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
mąka z sorgo* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Mąka o delikatnej konsystencji idealnie nadaje się do zagęszczania, panierowania, pieczenia ciasteczek, ciast i jako dodatek do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1529 kJ / 360 kcal
Tłuszcz: 2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 1 g
Białko: 8,8 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać nasiona sezamu

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25˚C

BP11780
811 Przedmioty

Opis

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
60
Kraj pochodzenia
Czechy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
450
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
PRO-BIO. SPOL. S R.O... LIPOVA 40. 78832 STARÉ MĚSTO P. SNĚŽNÍKEM
producent
PROBIO (mieszanki do wypieków. mąki)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
19.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
10.00
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password