SKŁADNIKI
imbir* (60%), cukier trzcinowy*, ocet*, woda, sól, kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Cienkie plasterki marynowanego imbiru są używane jako dodatek do sushi wraz z sosem wasabi i sojowym.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 435 kJ/102 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g
Węglowodany - 24,4 g
w tym cukry - 16 g
Błonnik - 1,7 g
Białko - 0,8 g
Sól - 0,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce
BP10766
10 Przedmioty
Opis
- Producent - nazwa i adres
- TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
- producent
- TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 8.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.50
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 120
- Kraj pochodzenia
- Holandia
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 190
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.