SKŁADNIKI
pieczona czerwona papryka*, woda, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczna papryka czerwona pieczona. Śródziemnomorski przysmak o słodko-kwaśnym smaku i chrupiącej konsystencji. Doskonała jako dodatek do kanapek, sałatek lub jako zdrowa przekąska.
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PRODUKTU PO ODSĄCZENIU
Wartość energetyczna 85 kJ/20 kcal
Tłuszcz: < 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 0,7 g
Sól: 0,73 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyc w ciągu 14 dni.
BP20768
97 Przedmioty
Opis
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 460
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- -
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- MEDBEST S.A.. KIFISIAS AVENUE 282. 15232 HALANDRI
- producent
- NEFELI (oliwki)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 16.50
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.98
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.98
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- -
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 45
120 - Kraj pochodzenia
- Grecja
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.