PAPRYKA CZERWONA PIECZONA W ZALEWIE BIO 460 g (350 g) - NEFELI

18,30 zł

(39,78 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
pieczona czerwona papryka*, woda, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy  (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Ekologiczna papryka czerwona pieczona. Śródziemnomorski przysmak o słodko-kwaśnym smaku i chrupiącej konsystencji. Doskonała jako dodatek do kanapek, sałatek lub jako zdrowa przekąska.
Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PRODUKTU PO ODSĄCZENIU
Wartość energetyczna 85 kJ/20 kcal
Tłuszcz: < 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 0,7 g
Sól: 0,73 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyc w ciągu 14 dni.

BP20768
97 Przedmioty

Opis

Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
460
Kraj pochodzenia składnik&#243;w (słownik BP)
-
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
MEDBEST S.A.. KIFISIAS AVENUE 282. 15232 HALANDRI
producent
NEFELI (oliwki)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
16.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
6.98
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
6.98
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
45
120
Kraj pochodzenia
Grecja
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password