SKŁADNIKI
kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Zielone kapary konserwowane w solance. Produkt pasteryzowany.
Idealny jako aperitif, przystawka lub jako przyprawa do sałatek, pizzy, bruschetty oraz pierwszych lub drugich dań na bazie mięsa lub ryb.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 97 kJ/23 kcal
Tłuszcz: 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 1,4 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 1,9 g
Sól: 5,85 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.
kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Zielone kapary konserwowane w solance. Produkt pasteryzowany.
Idealny jako aperitif, przystawka lub jako przyprawa do sałatek, pizzy, bruschetty oraz pierwszych lub drugich dań na bazie mięsa lub ryb.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 97 kJ/23 kcal
Tłuszcz: 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 1,4 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 1,9 g
Sól: 5,85 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.
BP24847
12 Przedmioty
Opis
- Kraj pochodzenia
- Włochy
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 1200
- Produkt chłodniczy
- tak
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- SP 65 - 71042 Cerignola (FG) - ITALY
- producent
- BIO ORGANICA ITALIA (przetwory warzywne)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 18.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 12.80
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 180
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.