KAPUSTA KISZONA CZERWONA BEZGLUTENOWA BIO 400 g - KOWALEWSKI

14,57 zł

(36,43 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
ekologiczna kapusta czerwona 99 %, naturalna sól kamienna kłodawska.

OPIS
Kapusta czerwona kiszona powstaje w wyniku naturalnej fermentacji czerwonej kapusty. Produkt pasteryzowany.
Zawiera naturalną witaminę C wytworzoną przez żywe kultury bakterii kwasu mlekowego, pochodzące z ekologicznego środowiska. Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego.
Zalecana porcja produktu do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: spożywać 670 g.
Zrównoważona i zbilansowana dieta oraz zdrowy styl życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 102 kJ/24 kcal
Tłuszcz - <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - <0,1 g
Węglowodany - 2,9 g
w tym cukry - 1,0 g
Błonnik - 2,7 g
Białko - 1,6 g
Sól - 1,0 g
Witamina C - 18 mg (23 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia witaminy C (dla osoby dorosłej)

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu i spożyć w ciągu 48 godzin
BP33632
71 Przedmioty

Opis

BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
400
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
KOWALEWSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. STAWISZCZE 1 A. 98-200 SIERADZ
producent
KOWALEWSKI (przetwory warzywne. dania gotowe)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
11.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
8.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
8.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
120
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password