MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - PROBIO

15,81 zł

(31,62 zł / kg)

Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Zamknij

SKŁADNIKI
cukier puder trzcinowy*, mąka gryczana*, mąka z sorgo*, mąka kukurydziana*, skrobia kukurydziana*, skrobia ziemniaczana*, mąka ryżowa*, len złoty*, proszek do pieczenia* (skorbia kukurydziana*, substancje spulchniające [wodorowinian potasu, wodorowęglan sodu]), łuska babki jajowatej*, kurkuma*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Sypka mieszanka do przygotowania ciast. Produkt bezglutenowy

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
500 g mieszanki połączyć z 250 ml mleka lub napoju roślinnego i 120 ml oleju. Do ciasta można dodać orzechy, owoce, krople czekoladowe itp. Gotowe ciasto wlać do natłuszczonej i wysypanej formy lub foremek do muffinek. Piec 35-40 min w temperaturze 170 st. C

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1512 kJ / 361 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 75 g
w tym cukry: 26 g
Błonnik: 4,8 g
Białko: 5,2 g
Sól: 1,3 g

INFORMACJA ALERGENNA
może zawierać nasiona sezamu

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze poniżej 25°C.

BP11775
2 Przedmioty

Opis

WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Masa netto (g)
500
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
PRO-BIO. SPOL. S R.O... LIPOVA 40. 78832 STARÉ MĚSTO P. SNĚŽNÍKEM
producent
PROBIO (mieszanki do wypieków. mąki)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
20.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
7.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
10.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
60
Kraj pochodzenia
Czechy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password