MIESZANKA NA CIASTO NA PIZZĘ BEZGLUTENOWA BIO 350 g - BAUCK HOF

15,56 zł

(44,45 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
mąka ryżowa razowa*, skrobia kukurydziana*, mąka ryżowa*, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, regulator kwasowości: winnian monosodowy, skrobia kukurydziana*), mielone łuski babki jajowatej*, syrop ryżowy w proszku*,  zakwas z komosy ryżowej w proszku* (mąka z komosy ryżowej*, mąka ryżowa*, kultury starterowe), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1436 kJ / 339 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 75,6 g
w tym cukry: 2,2 g
Białko: 4,2 g
Sól: 2,1 g
Błonnik: 3,5 g  

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Nagrzać górną i dolną grzałkę piekarnika do 225 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać mikserem ręcznym (mieszadła) z 250 ml letniej wody i 2 łyżkami oliwy aż do uzyskania jednolitej konsystencji ciasta,
Posypać ciasto skrobią spożywczą i rozwałkować równomiernie do kształtu blachy lub dwóch tortownic. Położyć dodatki według własnego wyboru i piec przez około 15-20 minut.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

BP15755
145 Przedmioty

Opis

BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Masa netto (g)
350
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
-
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
BAUCK GMBH. DUHENWEITZ 4. 29571 ROSCHE
producent
BAUCK HOF (mieszanki do wypieków)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
21.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
14.00
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
60
Kraj pochodzenia
Niemcy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password