• Nowy produkt

MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA CZEKOLADOWEGO BEZGLUTENOWA 400 g - GRANO

9,54 zł

(23,86 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
mąka gryczana biała, mąka ryżowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.

OPIS
Mieszanka piekarnicza – Ciasto czekoladowe bezglutenowe, jest to produkt otrzymany w wyniku zmieszania w mieszalniku półproduktów w określonych recepturą proporcjach.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przygotuj: 3 łyżki oleju, 280 g powideł śliwkowych, 1 szklankę MLEKA, 2 całe JAJA, płaska łyżeczkę proszku do pieczenia
• Zawartość opakowania przesyp do miski, dodaj proszek do pieczenia i całość przemieszaj.
• Dodaj olej, powidła śliwkowe, MLEKO i jaja. Całość dokładnie wymieszaj i przelej do formy wyłożonej papierem do pieczenia.
• Ciasto piecz 35-40 minut w 180°C, do tzw. suchego patyczka.
• Po ostudzeniu polej rozpuszczoną czekoladą albo lukrem wedle upodobania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g produktu
Wartość energetyczna: 1504 kJ / 355 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 30 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 9,2 g
Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

BP43289
47 Przedmioty

Opis

WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Masa netto (g)
400
producent
GRANO (mieszanki chlebowe)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
25.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
12.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
Młyn Niedźwiady A.Siewkowski Spółka komandytowa. 59a. 62-800 Niedźwiady
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
120
Kraj pochodzenia
Polska
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password