• Nowy produkt

MIESZANKA NA MUFFINY CZEKOLADOWE BEZGLUTENOWE 500 g - GRANO

9,54 zł

(19,08 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
cukier, mąka ryżowa, skrobia modyfikowana z manioku (tapioka), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mąka ziemniaczana, proszek do pieczenia, emulgator: mono-diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym, aromat, sól, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.

OPIS
Mieszanka piekarnicza bezglutenowa do wypieku czekoladowych muffin jest to produkt otrzymany w wyniku zmieszania w mieszalniku półproduktów w określonych recepturą proporcjach.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przygotuj: 90 ml wody, 3 łyżki oleju, 4 jajka, foremki
• Suchą mieszankę przesyp do wysokiej miski i dokładnie ją przemieszaj,
• Dodaj do masy 90 ml wody, 4 jajka, 3 łyżki oleju i mieszaj do uzyskania jednolitej konsystencji,
• Wypełnij foremkę masą do ¾ wysokości,
• Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C z funkcją termoobiegu na około 13 minut (do suchego patyczka)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1550 kJ / 366 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 40 g
Błonnik: 3,7 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,4 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

BP43290
43 Przedmioty

Opis

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
120
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Masa netto (g)
500
producent
GRANO (mieszanki chlebowe)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
25.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
12.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
Młyn Niedźwiady A.Siewkowski Spółka komandytowa. 59a. 62-800 Niedźwiady
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password