MIESZANKA NA MUFFINY CZEKOLADOWE Z KREMEM BUDYNIOWYM BEZGLUTENOWA 310 g - CELIKO

13,07 zł

(42,16 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
Składniki muffinów:  cukier, skrobia z tapioki modyfikowana, mąka ryżowa, czekolada w proszku 16,5% (cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu min. 32%), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, błonnik kakaowy, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, aromat, sól, guma ksantanowa: substancja zagęszczająca.
Składniki kremu budyniowego: cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, mleko pełne w proszku, maślanka w proszku, glukoza, sól, barwniki: karoteny, aromat.

OPIS
Znakomity smak na początek i koniec dnia od ekspertów pieczenia Celiko!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1404 kJ / 336 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 40 g
w tym cukry: 20 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,62 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: soję i jej pochodne. 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP27789
115 Przedmioty

Opis

Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
21.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
5.60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
15.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
Celiko SA ul. Św. Antoniego 71, 61-359 Poznań
Celiko SA ul. Św. Antoniego 71. 61-359 Poznań
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
60
90
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
310
Producent - nazwa i adres
Celiko SA ul. Św. Antoniego 71. 61-359 Poznań
producent
CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)
CELIKO (batony. galaretki. mieszanki do wypieków)
CELIKO (batony. galaretki. muffiny)
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password