MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA 300 g - CELIKO

7,45 zł

(24,83 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia z tapioki, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%)- 8%, czekolada (masa kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa) - 4%, błonnik kakaowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; aromat, sól.

OPIS
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten).Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1556 kJ / 367 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 82 g
w tym cukry: 52 g
Białko: 3,9 g
Sól: 0,48 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: mleko i ich pochodne.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP27875
674 Przedmioty

Opis

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
60
90
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
Celiko SA ul. Św. Antoniego 71, 61-359 Poznań
Celiko SA ul. Św. Antoniego 71. 61-359 Poznań
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Masa netto (g)
300
Producent - nazwa i adres
Celiko SA ul. Św. Antoniego 71. 61-359 Poznań
producent
CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)
CELIKO (batony. galaretki. mieszanki do wypieków)
CELIKO (batony. galaretki. muffiny)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
21.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
3.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
15.90
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password