MISO MUGI (PASTA Z SOI I JĘCZMIENIA) BIO 350 g - TERRASANA
41,75 zł
(119,28 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
nasiona soi*, jęczmień*, woda, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 606 kJ/ 145 kcal
Tłuszcz - 5,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,7 g
Węglowodany - 9,5 g
w tym cukry - 5,6 g
Błonnik - 5,1 g
Białko - 11,6 g
Sól - 11,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce
BP3296
53 Przedmioty
Opis
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 45
60 - Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Japonia
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
- producent
- TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne) - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 8.80
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 8.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 8.50
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Japonia
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN - Kraj pochodzenia
- Holandia
Japonia - WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 350
- Orientacyjny termin przydatności
- 07.07.2026
08.07.2026
13.10.2026
25.08.2026
28.06.2026