MISO MUGI (PASTA Z SOI I JĘCZMIENIA) BIO 350 g - TERRASANA

41,75 zł

(119,28 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
nasiona soi*, jęczmień*, woda, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 606 kJ/ 145 kcal
Tłuszcz - 5,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,7 g
Węglowodany - 9,5 g
w tym cukry - 5,6 g
Błonnik - 5,1 g
Białko - 11,6 g
Sól - 11,5 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce
 

BP3296
53 Przedmioty

Opis

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
45
60
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Japonia
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
producent
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
8.80
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
8.50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
8.50
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Japonia
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
Kraj pochodzenia
Holandia
Japonia
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
350
Orientacyjny termin przydatności
07.07.2026
08.07.2026
13.10.2026
25.08.2026
28.06.2026

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password