MISO MUGI (PASTA Z SOI I JĘCZMIENIA) BIO 350 g - TERRASANA

44,24 zł

(126,40 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
nasiona soi*, jęczmień*, woda, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 606 kJ/ 145 kcal
Tłuszcz - 5,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,7 g
Węglowodany - 9,5 g
w tym cukry - 5,6 g
Błonnik - 5,1 g
Białko - 11,6 g
Sól - 11,5 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce
 

BP3296
15 Przedmioty

Opis

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
45
60
Kraj pochodzenia
Holandia
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
350
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Japonia
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
producent
TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
8.80
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
8.50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
8.50
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Japonia
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password