MISO HATCHO (PASTA SOJOWA Z JĘCZMIENIEM) BIO 300 g - LIMA

32,55 zł

(108,50 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
Soja* 64%, woda, sól morska 11%, mąka z prażonego jęczmienia* 0,8%, Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji soi - minimum 1 rok.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 854 kJ/ 204 kcal
Tłuszcz - 9,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany - 5,4 g;
w tym cukry: 2 g
Błonnik - 8,2 g
Białko - 23,6 g
Sól - 4 g

 

BP4925
48 Przedmioty

Opis

Masa netto (g)
300
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Japonia
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
LIMA N.V.. GROENDREEF 101. 9880 AALTER
producent
LIMA (makrobiotyka. kawy zbożowe. musli)
LIMA (sosy sojowe. kawy zbożowe)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
16.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
13.50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Japonia
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
146
180
Kraj pochodzenia
Japonia
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password