MISO HATCHO (PASTA SOJOWA Z JĘCZMIENIEM) BIO 300 g - LIMA
32,55 zł
(108,50 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
Soja* 64%, woda, sól morska 11%, mąka z prażonego jęczmienia* 0,8%, Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji soi - minimum 1 rok.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 854 kJ/ 204 kcal
Tłuszcz - 9,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany - 5,4 g;
w tym cukry: 2 g
Błonnik - 8,2 g
Białko - 23,6 g
Sól - 4 g
BP4925
84 Przedmioty
Opis
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 146
180 - PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
LIMA N.V.. GROENDREEF 101. 9880 AALTER - Kraj pochodzenia
- Japonia
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 300
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Japonia
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- LIMA N.V.. GROENDREEF 101. 9880 AALTER
- producent
- LIMA (makrobiotyka. kawy zbożowe. musli)
LIMA (sosy sojowe, kawy zbożowe)
LIMA (sosy sojowe. kawy zbożowe) - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 16.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 13.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.00
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Japonia
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.