SKŁADNIKI
miód Manuka MGO™ 100+ (100 %).
OPIS
Miód Manuka powstaje z herbacianych krzewów, które rosną w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Typową cechą Miodów Manuka jest zawartość methylglyoxalu, podawana jako MGO.
Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1360 kJ/325 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 79 g
w tym cukry: 78 g
Białko: 0,4 g
Sól: 0,03 g
UWAGA
Nie wolno podawać dzieciom poniżej 1 roku życia oraz osobom chorym na cukrzycę lub mającym alergię na produkty pszczele.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze poniżej 20 stopni Celsjusza.
miód Manuka MGO™ 100+ (100 %).
OPIS
Miód Manuka powstaje z herbacianych krzewów, które rosną w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Typową cechą Miodów Manuka jest zawartość methylglyoxalu, podawana jako MGO.
Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1360 kJ/325 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 79 g
w tym cukry: 78 g
Białko: 0,4 g
Sól: 0,03 g
UWAGA
Nie wolno podawać dzieciom poniżej 1 roku życia oraz osobom chorym na cukrzycę lub mającym alergię na produkty pszczele.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze poniżej 20 stopni Celsjusza.
BP27087
5212 Przedmioty
Opis
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.10
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.10
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 120
720 - Kraj pochodzenia
- Nowa Zelandia
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 250
- Producent - nazwa i adres
- Manukora. 30 Ema Street. Te Aroha 3320. Nowa Zelandia
- producent
- MANUKORA (miód manuka)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 8.50
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.