QUINOA BIAŁA (KOMOSA RYŻOWA) BEZGLUTENOWA BIO 450 g - NATURAVENA
15,86 zł
(35,25 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
Ekologiczna quinoa biała (komosa ryżowa) 100 %.
OPIS
Sposób przygotowania: zaleca się ziarno quinoa przelać gorącą wodą na drobnym sicie, następnie gotować w proporcji 1:2 (1 porcja quinoa na 2 porcje wody) ok. 25 min. Posolić pod koniec gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1546 kJ/367 kcal
Tłuszcz 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g
Węglowodany 60 g
w tym cukry 6,8 g
Błonnik 7,2 g
Białko 14 g
Sól 0,09 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ekologiczna quinoa biała (komosa ryżowa) 100 %.
OPIS
Sposób przygotowania: zaleca się ziarno quinoa przelać gorącą wodą na drobnym sicie, następnie gotować w proporcji 1:2 (1 porcja quinoa na 2 porcje wody) ok. 25 min. Posolić pod koniec gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1546 kJ/367 kcal
Tłuszcz 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g
Węglowodany 60 g
w tym cukry 6,8 g
Błonnik 7,2 g
Białko 14 g
Sól 0,09 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP35595
63 Przedmioty
Opis
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 120
560 - Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Indie
Peru - CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- BIO PLANET S.A.. WILKOWA WIEŚ 7. 05-084 LESZNO
- producent
- NATURAVENA BIO
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 14.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 8.00
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Peru
- Masa netto (g)
- 450
- Kraj pochodzenia
- Peru
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
BIO PLANET S.A.. WILKOWA WIEŚ 7. 05-084 LESZNO
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.