SKŁADNIKI
nasiona rzeżuchy na kiełki* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
W warunkach domowych kiełki przygotowujemy w następujący sposób: Bierzemy płaski talerz, wykładamy go gazą lub innym materiałem chłonącym wodę. Na gazę sypiemy pojedynczą warstwę nasion i podlewamy ją wodą, najlepiej przegotowaną i letnią. Wodę należy uzupełniać tak , aby gaza cały czas była mokra. Nasiona umieszczamy w ciepłym i najlepiej ciemnym miejscu. W zależności od gatunku kiełkowanej rośliny, kiełki pojawiają się po 2-4 dniach.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
BP7646
76 Przedmioty
Opis
- Masa netto (g)
- 30
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY. KORYCINY 73. 17-315 GRODZISK
- producent
- DARY NATURY - inne BIO
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 16.50
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 2.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 8.00
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 90
- Kraj pochodzenia
- Polska
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.