NASIONA WIESIOŁKA BIO 100 g - DARY NATURY
(88,80 zł / kg)
SKŁADNIKI
nasiona wiesiołka* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
W warunkach domowych kiełki przygotowujemy w następujący sposób: Bierzemy płaski talerz, wykładamy go gazą lub innym materiałem chłonącym wodę. Na gazę sypiemy pojedynczą warstwę nasion i podlewamy wodą, najlepiej przegotowaną i letnią. Wodę należy uzupełniać tak, aby gaza była cały czas mokra. Nasiona umieszczamy w ciepłym i najlepiej ciemnym miejscu. W zależności od gatunku kiełkowalnej rośliny, kiełki pojawiają się po 2-4 dniach. Przy nasionach grubych, np. groch, soja, cieciorka itp. lub nasionach z łupiną np. dynia, słonecznik, kiełki ścinamy przed spożyciem, a nasiona drobne używamy w całości.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Opis
- Kraj pochodzenia
- Polska
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 100
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Polska
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY. KORYCINY 73. 17-315 GRODZISK
- producent
- DARY NATURY - inne BIO
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 16.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 4.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.50
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Polska
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY, KORYCINY 73, 17-315 GRODZISK
MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY. KORYCINY 73. 17-315 GRODZISK - Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 90