KOMBUCHA Z OGÓRKIEM I KOLENDRĄ BEZGLUTENOWA BIO 330 ml - VIGO
(25,06 zł / l)
SKŁADNIKI
woda filtrowana, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombucha), nierafinowany cukier trzcinowy*, dwutlenek węgla, ekstrakt ogórka (0,13 %), ekstrakt kolendry (0,04 %)
(* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Kombucha ta jest mieszanką włoskiego ogórka z Toskanii z mocnym aromatem kolendry z prowincji Trentino-Alto. Ręcznie przygotowana, sfermentowana, surowa i organiczna herbata kombucha warzona z ogórkiem i kolendrą. Delikatnie musująca.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 85 kJ / 20 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 4,5 g
w tym cukry - 4,3 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
UWAGA
Nie zawiera alkoholu. Pić schłodzone.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.
Opis
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.20
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- -
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- CRUZ GROUP SP. Z O.O. UL. ŚW. MARCIN 29/8 61-806 POZNAŃ
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 60
90 - Kraj pochodzenia
- Polska
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- -
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- CRUZ GROUP SP. Z O.O. UL. ŚW. MARCIN 29/8 61-806 POZNAŃ
- producent
- VIGO YOKO (kombucha)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 12.20
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.20