OCET DO SUSHI BIO 250 ml - YAKSO

14,32 zł

(57,28 zł / l)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
woda, ocet z ryżu brązowego*, syrop z agawy*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ocet do sushi to niezbędny składnik do przygotowania sushi, nadający ryżowi delikatną równowagę kwasowości, słodyczy i soli, co zapewnia idealny smak. Dodaj ocet do ugotowanego ryżu, aby przygotować sushi lub miseczki poke. Możesz go również użyć do marynowania warzyw, aby nadać im pyszny słodko - kwaśny smak.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 121 kJ / 29 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 5,9 g
w tym cukry - 5,5 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,3 g
Sól - 1,1 g 

 ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

BP46947
73 Przedmioty

Opis

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
90
Kraj pochodzenia
Holandia
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Holandia
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
producent
YAKSO (sosy sojowe, prażynki)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
19.20
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
5.70
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
5.70
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
FZ Organic Food, Oppers 58, Wolvega
Orientacyjny termin przydatności
22.02.2027

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password