SKŁADNIKI
olej słonecznikowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Tłoczony na zimno olej słonecznikowy może być podgrzewany nawet do wysokich temperatur (ok. 200 ° C), dzięki czemu może być stosowany do gotowania tradycyjnego, we frytkownicy, a także może być stosowany do przygotowywania dań z makaronu i sałatek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3700 kJ / 900 kcal
Tłuszcz: 100 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 82 g
w tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 10 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
Witamina E: 30 mg (250%)**
(** Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)).
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zaciemnionym miejscu.
Opis
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- BIOPONT KFT.. BIOPONT UCTA 1. 2451 ERCSI
- producent
- BIOPONT (chrupki bezglutenowe)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 20.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.50
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 120
- Kraj pochodzenia
- Węgry
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)