SKŁADNIKI
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* 99%, naturalny aromat z trufli 1% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczeniana. Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. Ekologiczna oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia ma jasny złocisto-zielony kolor, aromat zielonych oliwek, lepką konsystencję i delikatny truflowy posmak.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 3389 kJ/824 kcal
Tłuszcz - 91,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 14,9 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 69,4 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 7,3 g
Zawiera znikome ilości węglowodanów, cukrów, białka i soli.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu, z dala od światła i źródeł ciepła.
Opis
- Producent - nazwa i adres
- GABRO S.R.L.. CONTRADA SISTO FRAZ. LAUROPOLI. 87011 CASSANO ALLO JONIO (CS)
- producent
- GABRO (oliwy z oliwek)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 21.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.00
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 45
60 - Kraj pochodzenia
- Włochy
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Włochy
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO