KASZTANY JADALNE SUSZONE BEZGLUTENOWE BIO 1 kg - BIO PLANET
66,15 zł
(66,15 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
ekologiczne suszone kasztany jadalne 100 %.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Uprzednio namoczone przez kilka godzin kasztany gotować do miękkości w wodzie, bulionie lub mleku. Tak przygotowane kasztany polecamy do zup, risotto lub do przygotowania deserów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1674 kJ / 397 kcal
Tłuszcz - 3,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,6 g
Węglowodany - 78 g
w tym cukry - 25 g
Błonnik - 15 g
Białko - 5,0 g
Sól - 0,03 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ekologiczne suszone kasztany jadalne 100 %.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Uprzednio namoczone przez kilka godzin kasztany gotować do miękkości w wodzie, bulionie lub mleku. Tak przygotowane kasztany polecamy do zup, risotto lub do przygotowania deserów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1674 kJ / 397 kcal
Tłuszcz - 3,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,6 g
Węglowodany - 78 g
w tym cukry - 25 g
Błonnik - 15 g
Białko - 5,0 g
Sól - 0,03 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP23266
256 Przedmioty
Opis
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 60
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
BIO PLANET S.A.. WILKOWA WIEŚ 7. 05-084 LESZNO - Kraj pochodzenia
- Włochy
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 1000
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Włochy
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- BIO PLANET S.A.. WILKOWA WIEŚ 7. 05-084 LESZNO
- producent
- BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 20.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 10.00
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Włochy
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.