PASTA UME (ZE ŚLIWEK JAPOŃSKICH) BIO 250 g - TERRASANA

57,85 zł

(231,40 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
pasta ume* (śliwki japońskie*, sól morska), ume su* (śliwki japońskie*, sól morska,pachnotka zwyczajna*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Umepasta wytwarzana jest z marynowanych śliwek japońskich Ume, octu ume i liści pachnotki zwyczajnej. Ume tojapoński super owoc o silnym, słonym i kwaśnym smaku. W Japonii pasta umeczęsto używana jest do sosów dipów i sushi.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 102 kJ / 24 kcal
Tłuszcz - 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 2,7 g
wtym cukry - 0 g
Błonnik - 3,6 g
Białko - 0,3 g
Sól - 14,2g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP9852
21 Przedmioty

Opis

Producent - nazwa i adres
TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
producent
TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
9.30
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
7.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
7.00
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Japonia
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
60
Kraj pochodzenia
Japonia
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
250
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Japonia
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password