SKŁADNIKI
karczochy* (83 %), oliwa z oliwek extra virgin*, sól, cebula*, ocet winny*, czosnek*, oregano*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pasta doskonale sprawdzi się do smarowania pieczywa, bruschetty czy JAJEK na twardo. Można stosować jako dodatek do pierwszego lub drugiego dania na bazie mięsa lub ryb.
Świetnie sprawdzi się jako dip wzbogacający krakersy, chipsy i inne chrupiące przekąski.
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 533 kJ/130 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 5,4 g
Sól: 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.
karczochy* (83 %), oliwa z oliwek extra virgin*, sól, cebula*, ocet winny*, czosnek*, oregano*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pasta doskonale sprawdzi się do smarowania pieczywa, bruschetty czy JAJEK na twardo. Można stosować jako dodatek do pierwszego lub drugiego dania na bazie mięsa lub ryb.
Świetnie sprawdzi się jako dip wzbogacający krakersy, chipsy i inne chrupiące przekąski.
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 533 kJ/130 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 5,4 g
Sól: 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.
BP23498
115 Przedmioty
Opis
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 100
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- Bio oragnica Italia SP 65 - 71042 Cerignola (FG) - ITALY
- producent
- BIO ORGANICA ITALIA (przetwory warzywne)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.60
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.10
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.10
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 360
- Kraj pochodzenia
- Włochy
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.