PASTA TAJSKA CZERWONE CURRY BIO 120 g - TERRASANA

18,82 zł

(156,83 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
papryka chili czerwona* (45 %), trawa cytrynowa*, szalotka*, czosnek*, galangal*, sól, nasiona kolendry*, kminek*, skórka z limonki kaffir*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Czerwone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Czerwony kolor zawdzięcza czerwonemu chili.
Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa oraz mięso aby zrobić
pyszne danie. Podawaj z ryżem lub chlebem naan. Możesz również, podsmażyć warzywa i tofu w woku, dodać makaron i mleczko kokosowe. Gotuj przez kilka minut, do uzyskania pożądanej gęstości potrawy.
Produkt pasteryzowany. Opakowanie zawiera 8 sugerowanych porcji produktu.


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 403 kJ/97 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 12 g
Białko: 4,7 g
Sól: 13,9 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 miesięcy.




BP21550
263 Przedmioty

Opis

Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
180
Kraj pochodzenia
Tajlandia
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
120
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
producent
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
9.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password