SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, bazylia sproszkowana* (25%), sól, ser Parmezan* (mleko, sól, podpuszczka) 2,5%, orzechy nerkowca*, ocet winny*, orzeszki piniowe*, czosnek*, skrobia kukurydziana*, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2455 kJ / 597 kcal
Tłuszcz - 62,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 6,0 g
Węglowodany - 1,2 g
w tym cukry - 1,2 g
Białko - 4,3 g
Sól - 4,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 15 dni
BP11818
19 Przedmioty
Opis
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 135
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- TERRE DI LIGURIA. via Barcola. 5. 19032 Lerici (SP)
- producent
- TERRE DI LIGURIA (sosy)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 8.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.00
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 90
- Kraj pochodzenia
- Włochy
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.