PESTO GENOVESE (SOS BAZYLIOWY) BIO 130 g - ALCE NERO

18,76 zł

(144,31 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
pasta bazyliowa* (46%) (bazylia* (41%), olej słonecznikowy*, sól), olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek extra virgin*, orzechy nerkowca*, ser parmezan Parmigiano Reggiano D.O.P* (2,5%) (mleko krowie*, sól, podpuszczka), ser pecorino* (mleko owcze*, podpuszczka, sól), sól, orzeszki piniowe* (0,9%), czosnek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny sos bazyliowy Pesto Genovese. Należy go jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób włoski posiłek.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1940 kJ/462 kcal
Tłuszcz - 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 6,7 g
Węglowodany - 5,1 g
w tym cukry - 2,7 g
Błonnnik - 1,0 g
Białko - 4,2 g
Sól - 2,7 g

ZALECANE WARUNKI RPZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.

BP4524
995 Przedmioty

Opis

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
90
150
180
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
-
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
ALCE NERO S.P.A. VIA PALAZZETTI 5C. 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
producent
ALCE NERO (włoskie produkty)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
8.70
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
5.60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
5.60
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
ALCE NERO S.P.A. VIA PALAZZETTI 5C. 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Kraj pochodzenia
Włochy
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
130
Orientacyjny termin przydatności
08.06.2026
11.07.2026
19.06.2026
26.03.2028
29.10.2027

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password