PIECZYWO CHRUPKIE PROTEINOWE CIECIERZYCA - SOCZEWICA - GROCH BEZGLUTENOWE BIO 110 g - BYODO

19,15 zł

(174,09 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
mąka z ciecierzycy* (33 %), mąka z soczewicy* (33 %), mąka grochowa* (33 %), sól morska (1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bezglutenowe chrupiące pieczywo z roślin strączkowych bogatych w białko smakuje wyśmienicie ze słodkimi i słonymi smarowidłami, takimi jak dżem czy twarożek, z dipami i oczywiście z (wegańską) kiełbasą i serem. Chrupiące, bogate w błonnik i o wysokiej zawartości białka, stanowi idealną przekąskę między posiłkami lub jako substytut pieczywa podczas posiłków. Chrupiące pieczywo proteinowe doskonale sprawdzi się także jako baza pysznych kanapek czy dodatek do zup i sałatek.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1554 kJ/367 kcal
Tłuszcz: 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 24 g
Sól: 1,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, MLEKO i orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu należy przechowywać w suchym miejscu, szczelnie zamknięte.

BP41767
65 Przedmioty

Opis

Kraj pochodzenia
Włochy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
110
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
84453 Muehldorf Germany
Byodo Naturkost GmbH Leisederstrasse 2
producent
BYODO (sosy. majonezy. musztardy)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
12.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
6.20
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
16.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
84453 Muehldorf Germany
Byodo Naturkost GmbH Leisederstrasse 2
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
120
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password