SKŁADNIKI
płatki jaglane* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczne płatki jaglane uzyskuje się z gniecionych ziaren prosa. Płatki jaglane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
płatki gotować w proporcji 1:2 (1 porcja płatków na 2 porcje wody lub mleka) na wolnym ogniu ok. 5 minut od czasu do czasu mieszając.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1536 kJ / 363 kcal
Tłuszcz - 3,9 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 69 g,
w tym cukry - 1,6 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP2990
1056 Przedmioty
Opis
- Masa netto (g)
- 300
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Polska
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- BIO PLANET S.A.. WILKOWA WIEŚ 7. 05-084 LESZNO
- producent
- BIO PLANET - seria RÓŻOWA (płatki. otręby. musli)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 13.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 8.00
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Polska
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 45
- Kraj pochodzenia
- Polska
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.