PRZECIER Z DYNI BEZGLUTENOWY 660 g - KROKUS

16,60 zł

(25,15 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
przecier z dyni 100 %.

OPIS
Przecier z dyni w postaci przetartej, półpłynnej masy. Z takiej dyni można przygotować zupę, naleśniki, racuchy, muffinki, placek dyniowy lub bułeczki drożdżowe.
Produkt sterylizowany. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 114 kJ/27 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 6,1 g
w tym cukry: 2,8 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3 dni.
BP35422
33 Przedmioty

Opis

BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
660
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Polska
Producent - nazwa i adres
Krokus Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk sp.j. Pająków 25 B. 26-704 Przyłęk
producent
KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
15.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
8.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
8.00
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Polska
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
Krokus Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk sp.j. Pająków 25 B, 26-704 Przyłęk
Krokus Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk sp.j. Pająków 25 B. 26-704 Przyłęk
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
90
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password