MUS JABŁKO - BORÓWKA - OWIES BEZ DODATKU CUKRÓW OD 6 MIESIĄCA BIO 100 g - FRULLA (NATURA NUOVA)
4,50 zł
(45,00 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
przecier z jabłka* 87 %, przecier z borówki* 10 %, mąka OWSIANA* 3 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Przecier przeznaczony dla niemowląt i małych dzieci od 6 miesiąca życia. Produkt bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 282 kJ/67 kcal
Tłuszcz: 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 12 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 0,8 g
Sól: 0,01 g
UWAGA
Nie pozostawiać dzieci z korkiem bez opieki
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24h.
przecier z jabłka* 87 %, przecier z borówki* 10 %, mąka OWSIANA* 3 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Przecier przeznaczony dla niemowląt i małych dzieci od 6 miesiąca życia. Produkt bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 282 kJ/67 kcal
Tłuszcz: 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 12 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 0,8 g
Sól: 0,01 g
UWAGA
Nie pozostawiać dzieci z korkiem bez opieki
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24h.
BP40551
56 Przedmioty
Opis
- producent
- NATURA NUOVA (musy owocowe)
NATURA NUOVA (przeciery owocowe) - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 13.50
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 3.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.50
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- NATURA NUOVA SPA CONSORTILE
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 90
- Kraj pochodzenia
- Włochy
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 100
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- NATURA NUOVA SPA CONSORTILE
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.