SKŁADNIKI
skrobia z tapioki 98 %, substancja konserwująca: dwutlenek siarki (bezwodnik kwasu siarkawego).
OPIS
Tapioka powstaje ze skrobi manioku. Ma neutralny smak i nie powoduje alergii. Stanowi ważny składnik diety bezglutenowej i niskobiałkowej.
Używa się jej głównie do wyrobu legumin i budyniów, a także jako zagęstnika.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Namoczyć w wodzie, a następnie gotować do uzyskania miękkości.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1469 kJ/346 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 86 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0,06 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
skrobia z tapioki 98 %, substancja konserwująca: dwutlenek siarki (bezwodnik kwasu siarkawego).
OPIS
Tapioka powstaje ze skrobi manioku. Ma neutralny smak i nie powoduje alergii. Stanowi ważny składnik diety bezglutenowej i niskobiałkowej.
Używa się jej głównie do wyrobu legumin i budyniów, a także jako zagęstnika.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Namoczyć w wodzie, a następnie gotować do uzyskania miękkości.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1469 kJ/346 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 86 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0,06 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
BP34259
275 Przedmioty
Opis
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 400
- Producent - nazwa i adres
- Thai World Imp & Exp
- producent
- MERRE (makarony. sosy. tapioka)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 4.50
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 19.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 13.00
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 30
60 - Kraj pochodzenia
- Tajlandia
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.