SOS UMAMI BEZGLUTENOWY BIO 145 ml - TERRASANA

22,79 zł

(157,17 zł / l)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
tamari* (woda, ziarna SOI*, sól morska, solone shochu*, Aspergillus oryzae), mirin* (słodki ryż*, shochu*, ryż*, Aspergillus oryzae), koncentrat soku jabłkowego*, ocet z brązowego ryżu* (woda, ryż brązowy*, sól morska, Aspergillus oryzae), woda, miso genmai* (ziarna SOI*, ryż brązowy*, sól morska, woda, Aspergillus oryzae), czosnek w proszku*, imbir w proszku*, cebula w proszku*, pieprz cayenne*, marchew w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Uniwersalna przyprawa słona o intensywnym smaku umami.
Po prostu nalej i ciesz się smakiem! Użyj sosu umami jako sosu do makaronu, jako sosu do poke lub miski Buddy, jako dipu do sushi, jako sosu do sałatek lub jako przyprawy do zup.
Można w nim nawet marynować tofu lub tempeh. Możliwości są nieskończone!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 554 kJ/132 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 23 g
w tym cukry: 18 g
Błonnik: 0,6 g
Białko: 4,9 g
Sól: 5,70 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
BP41534
38 Przedmioty

Opis

Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
5.20
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
5.20
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
60
Kraj pochodzenia
Holandia
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
producent
TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
15.00
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password