SKŁADNIKI
woda, nasiona soi*, sól morska, solone shochu* (woda, ryż*, sól, fermentowane koji), fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sos otrzymany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 315 kJ/ 74 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 8,3 g
w tym cukry - 3,4 g
Błonnik - 0 g
Białko - 9,8 g
Sól - 14,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym I zacienionym miejscu.
BP13732
241 Przedmioty
Opis
- Producent - nazwa i adres
- TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
- producent
- TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 19.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.80
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.80
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Japonia
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 120
- Kraj pochodzenia
- Japonia
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Japonia
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.