SOK JABŁKOWY Z MANGO NFC 250 ml - REMBOWSCY
5,75 zł
(23,00 zł / l)
Brutto
SKŁADNIKI
sok jabłkowy 85 %, przecier z mango 15 %.
OPIS
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 214 kJ/51 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 8,5 g
Błonnik: 0,3 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 g
UWAGA
Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość soku. Przed spożyciem wstrząsnąć.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 godzin.
sok jabłkowy 85 %, przecier z mango 15 %.
OPIS
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 214 kJ/51 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 8,5 g
Błonnik: 0,3 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 g
UWAGA
Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość soku. Przed spożyciem wstrząsnąć.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 godzin.
BP28049
454 Przedmioty
Opis
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres
- PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE KATARZYNA I TOMASZ REMBOWSCY . ŻUKOWO 12. 64-606 POPÓWKO
- producent
- REMBOWSCY (soki, lemoniady)
REMBOWSCY (soki. lemoniady) - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 19.10
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.50
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE KATARZYNA I TOMASZ REMBOWSCY , ŻUKOWO 12, 64-606 POPÓWKO
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE KATARZYNA I TOMASZ REMBOWSCY . ŻUKOWO 12. 64-606 POPÓWKO - Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 60
- Kraj pochodzenia
- Polska
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.